Štirisobno stanovanje, Koroška vrata

Cena: 195.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS00293JR
vrsta objekta: stanovanje
tip: štirisobno
regija: Podravska
področje: Maribor
lokacija: Koroška vrata
leto izgradnje: 1926
leto prenove: 2018
nadstropje: visoko pritličje
velikost: 89,50 m²

Opis

Prodamo popolnoma obnovljeno 4-sobno stanovanje na Smetanovi ulici v Mariboru.

Stanovanje se nahaja v visokem pritličju obnovljenega večstanovanjskega objekta, zgrajenega leta 1926: urejena je fasada, streha, pvc okna na stopnišču, vhodna vrata z domofoni, senzorska razsvetljava, v letu 2018 obnovljena kanalizacija, urejena zelenica z rožami, drevesi in grmovnicami.

Stanovanje ima jugozahodno lego, je izredno svetlo, z velikimi steklenimi površinami in moderno zasnovano.

Površina stanovanja je 89,5 m2, od tega je 68,10 m2 uporabne površine ter obsega naslednje prostore: predsoba, kopalnica, tri spalnice, večji dnevni prostor z jedilnico in kuhinja. K stanovanju pripadata še utility, ki ima ločen vhod ter klet. Iz predsobe se dostopa v spalnico, kopalnico in velik osrednji dnevni prostor, ki se nadaljuje v jedilnico. Iz dnevnega prostora je vhod v še dve spalnici.
Stanovanje je v kompletu renovirano v letih 2016-2018 in ne potrebuje dodatnih vlaganj. Zamenjane so kompletne instalacije: elektrika, centralna in voda, talne površine (keramika in laminat) ter obnovljene stene, ima tudi kodno odpiranje vrat.


Stanovanje ima kontrolirano prezračevanje z rekuperacijo LUNOS (decentraliziran sistem prezračevanja) in v kopalnici ventilator s senzorskim zaznavanjem vlage. Na steklenih površinah - oknih so moderne zunanje žaluzije na električno upravljanje z avtomatskim stikalom.
Ogrevanje je etažno na plin (peč ni v stanovanjski enoti) in sicer talno (po celem stanovanju), z možnostjo preklopa na radiatorje. Peč se nahaja v utility, kjer so še pralnica, shramba in izhod (balkonska vrata in stopnice) na dvorišče, kjer je urejena zelenica, možnost posedanja in parkirišče. K stanovanju pripada velika kletna shramba.

Parkiranje je mogoče pred ali za objektom.

Odlična lokacija, v neposredni bližini mestnega središča, ki vam nudi vso potrebno infrastrukturo: trgovina, lekarna, vrtec, šola, srednje šole, fakultete….

Za ogled in dodatne informacije pokličite 070 532 870 ali pišite na jasmina@dual.si.

Jasmina Rebernik
Številka licence Urška 0252402492 in Ana 0117801183:
0292502896
GSM:
+ 386 70 532 870
jasmina@dual.si

Kontaktni obrazec

Vaših podatkov ne hranimo, ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam.