Dvostanovanjska hiša, vsa področja

Cena: 590.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PH00276AM
vrsta objekta: hiša
tip: dvostanovanjska
regija: Podravska
področje: Maribor
lokacija: vsa področja
leto izgradnje: 1999
nadstropje: K+P+1
velikost: 695,00 m²
parcela: 881,00 m²

Opis

V Razvanju, v neposredni bližini Maribora, prodamo dvostanovanjsko hišo s poslovnim prostorom velikosti 695 m2 zgrajeno na zemljišču velikosti 881 m2.

Moderna in razgibana hiša je zgrajena in opremljena po najvišjih tehnoloških standardih in ima vgrajen sistem inteligentne hiše, ki omogoča daljinsko upravljanje razsvetljave, regulacijo zunanjih žaluzij, ogrevanje žlebov, nastavitev temperature po sobah in namakalni sistem. V letu 2019 je bil vgrajen novi varnostni sistem, kjer lahko preko videa daljinsko s tablico ali pametnim telefonom nadzoruješ dogajanje v hiši in okolici.

Vsi vgrajeni materiali so kvalitetni, pohištvo v vseh prostorih je narejeno po meri. V bivalnih prostorih je po tleh položen parket iz južno ameriške rdeče češnje, skladno z njim je tudi pohištvo in notranja vrata, v spalnih prostorih je po tleh tekstilna obloga. V kletnih prostorih in stopnišču je po tleh položen kamen - granit, v kopalnicah keramika.  Povsod, kjer je po tleh položen kamen ali keramika je urejeno talno ogrevanje.

Ogrevanje je ločeno za vsako etažo posebej in je urejeno preko toplotne črpalke zrak/voda Mitsubishi Zubadan in možnostjo daljinskega upravljanja s tablico in pametnim telefonom preko interneta. Prostori so klimatizirani z vrhunskimi klimatskimi napravami Panasonic, prav tako pa je v obeh stanovanjih vgrajen centralni sesalni sistem (proizvajalec Cyclovac).

Stanovanje v drugi etaži obsega stopnišče, predprostor, kuhinjo, veliko jedilnico in dnevno sobo podaljšano v zimski vrt z izhodom na zelenico za hišo, tri sobe in dve kopalnici z wc-jem. Vhod v stanovanje je skupno z vhodom v poslovni prostor v prvi etaži objekta. Stanovanju pripada  garaža za dva avtomobila.

V tretji etaži je stanovanje ki obsega stopnišče, hodnik, kuhinjo, jedinico, dnevno sobo, tri sobe in dve kopalnici z wc-jem. Iz dnevne sobe in kuhinje je izhod na teraso in po stopnicah na zelenico za hišo.  Stanovanje ima ločen vhod, k njemu spada velika, podolgovata garaža primerna za dva avtomobila.

V prvi etaži je poslovni prostor in tehnični prostori. Tukaj je kurilnica, pralnica,  priročna delavnica, soba, kopalnica, savna, shrambe. Poslovni del pa predstavlja predprostor in dve pisarni.

Glede na velikost hiše in urejenost okolice  je možno v hiši urediti tudi npr.  zasebno kliniko, prostore za rehabilitacijsko medicino ali kakšno drugo mirno dejavnost.

Lokacija je mirna, na koncu slepe ulice, ki se nadaljuje v travnik.

Hiša se prodaja v celoti opremljena, saj je vsa oprema narejena po meri in ustreza hiši.

Za vse informacije in podrobnejši ogled fotografij in tlorisov sem vam vedno na razpolago. Pokličite na gsm št. 041 654 118.

 

Ana Mozetič
GSM:
+386 41 654 118
ana@dual.si

Kontaktni obrazec

Vaših podatkov ne hranimo, ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam.