Samostojna hiša, Center

Cena: 599.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PH00207UL
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
regija: Podravska
področje: Maribor
lokacija: Center
leto izgradnje: 1978
nadstropje: K+P+1+M
velikost: 447,00 m²
parcela: 889,00 m²

Opis

Na mirni lokaciji v centru mesta, s prelepim pogledom na Pohorje, Kalvarijo, Piramido in Urban, prodamo vilo, primerno tudi za dve družini in opravljanje dejavnosti.

Po podatkih GURS ima hiša 447 m2 tlorisne površine in je zgrajena v letu 1978. Je opečne gradnje in etažnosti K+P+1+M. V  polkleti se nahajajo prostori, trenutno namenjeni shrambam in kurilnici, lahko pa se izdelajo poslovni ali bivalni prostori, saj se že sedaj tam nahaja kuhinja in stranišče ter je dnevna svetloba.

visokem pritličju se nahajajo bivalni prostori. Iz prostornega hodnika se dostopa do dveh spalnic, kopalnice s straniščem in večje dnevne sobe z jedilnico ter v kuhinjo. Iz spalnice in dnevne sobe je izhod na veliko teraso, obrnjeno na jug.

V prvem nadstropju se prav tako nahaja velika dnevna soba z jedilnico, z izhodom na teraso, kuhinja, tri sobe , wc in še kopalnica z wc-jem.

V mansardi je manjša garsonjera z izhodom na streho hiše, ki je krati tudi terasa.

Iz terase se razprostira prelepi razgled na vse okoliške hribe Maribora.

Okna so še lesena z roletami, po celotni hiši je po tleh parket, v kopalnicah keramika, ogrevanje na olje z radiatorji, gretje vode preko mestnega plina.

Zemljišče velikosti 889 m2 je v celoti ograjeno, popolnoma ravno in sončno. Pred hišo je še garaža za dva avta.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in bremen prosta.

Hiša je primerna ali za večjo družino ali dve, saj prostorska ureditev to omogoča. Lahko pa se v hiši opravlja kakšna dejavnost, saj so polkletni prostori lahko namenjeni tudi temu. Priporočamo ogled in nakup!

Urška Lebreht
GSM:
+386 40 868 543
urska@dual.si

Kontaktni obrazec

Vaših podatkov ne hranimo, ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam.